I LOVE MALAYSIA..1 MALAYSIA..THE LAND OF PARADISE..

Sunday, January 4, 2009

Antara yang Pelik, Menarik, Lagi Jelik...

Sambil tengah aku syok2 surve2X internet.. bukak web sana, bukak blog sini..tup2X terjumpelah aku gambar2 yang menarik dan pelik2… x kurang jugak yang jelik2x pun ada..iskiskisk:)

So, kat sini aku nak kongsi dengan korang beberapa pic yang sempat aku posT..so korang judge la sendiri samada gambar2 ni menarik ke, pelik ke…or jelik…huhu… :)


Layan!!...


YANG PELIK....

hmmm.. Ni tangga halimunan ke apa?? maybe heri Porter punye kot...huhuhu


Kalu parking bawah penuh..atas pun boleh bang...bayar same jerr!!..hehheh..
so efficent right?


Aisehmen...tomato ni ada bentuk Charlie's angel daaa...betui ka ni?


Idea terbaik bagi anda2x yang berjiwa 'mat Jenin'...macam aku! hahaha.. :)


Perhatian, berHati2X...Perlahankan halaju kereta anda....Santa melintas di hadapan!!



YANG MENARIK....

Isk2X... sape follow sape nih??...heheheh, ni skali ngap abes la budak pompuan nih...


Ni lagi la pelik....anjing zaman sekarang dah bleh lompat pagar ala2X kangaroo gitu...ada gaya budak2X 'fly' zaman2X sekolah asrama dulu!!..:)

Kreatif gla...harharhar!! Er...Cuba buat bentuk kereta boleh??...

X tau nak kata apa...Tabik!! memang kreatiF..Ada rupa Hery porter la..:)


Kat Malaysia ada x? Cube buat satu...buat atas kereta lembu, baru styLo..... :)

Cinta tak kenal siapa...hadir tanpa dipaksa... (lagu Aris Ariwatan) huhuh:)

Fuyooh...cun siot awek tuh...Pink kaler...huhuhu




dan YANG JELIK!!!!! (nasib baek bukan orang kita, Malaysia yang tercinta)

Yang ni no komen....Negara maju, tapi xmau pakai baju..akai ada tapi x maju2X hahaha...

Ni pun sama....manusia pre-historic kot...gila!!!3X!!
So, pandai2Xlaa korang judge ye, yang mana satu pelik, menarik or jelik...apepun syukur kita pada allah yang maha Esa coz dah menganugerahkan kita dengan akal dan fikiran, so pandai2X la kita nak pilih yang mana baik, yang mana buruk..yang mana elok or yang mana x elok!!
huhuhu2X...:)

created by mat jenin kota

2 Comments:

  1. Pink Shiba_Sakura, IIDA Smiles said...
    Huhuhu, mmg pelik! Just teguran dari sye, kalau boleh perkataan untuk Allah biar la huruf besar dik...
    Anonymous said...
    ok, sorry...mlm td main type je, pas2 trus post

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online