I LOVE MALAYSIA..1 MALAYSIA..THE LAND OF PARADISE..

Wednesday, June 17, 2009

Hari ni pagi2 lagi aku dh bersiap2X dan bertolak ke UiTM untuk ambik mini transkrip, lepas tu otak aku pun ligat berputar2X cari idea nk lepak mana hr ni...

Pikir punya pikir, puas punya puas search internet, terasa lapar la pulak.. aku pun ambik kunci moto dan trus start moto dan bertolak ke rumah kakak aku di Puchong (hehe..dengan matlamat nak save budget untuk hari ni)..ODW ke rumah kakak aku terbayang kan anak buah aku yang ligat mengalahkan ulat nangka..huish! habis la aku kali ni
sampai je kt rumah kakak aku, aku disambut dengan mesra nya oleh anak buah aku yang maha nakal )..x sampai 10 minit aku tiba, bru je duduk aku dah kna smackdown,stone kol (apa dia tak sayang ke pakcik dia yang macho ni, haha..) dia guling2 atas aku..adoi la..takpa2X lapar punya pasal no hal..hehe


ini la anak buah saya yang cergas tu..nama dia uwais..

So x brapa lama pastu kakak aku pun hidangkan la menu terbaik dia untuk hari tu..haha jeng2x..mee hailam, buah mango, jus nenas..(mee hailam plak penuh dengan isi daging,sotong, fishball..pergh memang habuan aku la..) So dengan lahap nye aku pun bedal la mee tu bermangkuk2x..(kami makan kt lantai je) tp tak lama pastu tanpa sedar anak buah aku dah ada atas kerusi dan...
BUUKK!!
dengan selamba sekali lagi melompat atas badan aku, lagi sekali aku kena stone kol. da..
ape nak buat dah nasib badan, huhu..
tapi takpe janji perut KENYANG!! :)



ini la mee hailam yang memaksa saya mempertaruhkan nyawa dibelasah anak buah..haha

2 Comments:

  1. MaNjE said...
    kerana mee hailam kuturutkan jua~
    @tune® said...
    haha..kene buli ngan anak buah

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online